Mojito och glass

Publicerat: 2015-02-24 | 13:42:00 i Livet
De senaste tre dagarna har jag druckit typ femton mojitos (och även en daiquiri, en jack & coke, någon blå eldshot och någon slattgrogg) utan att betala en spänn.
Så blir det när ens vänner är old school, och vill vara de bästa värdar de kan vara, trots att du varken bett om eller förväntar dig ett skit.
Denna veckan har jag även ätit absolut ingenting, förutom ostpanerad lax i söndags och panerad rödspätta igår, återigen för att mina vänner har prestationsångest.
 
Just nu är jag i Visby med Maja, hon skulle till vårdcentralen och sen ICA Maxi, och nu när det är lov är internatet så jävla dött, så jag taggade på.
Och hon är bäst i världen, för hon köpte en Ben & Jerry's till mig, bara sådär! Det var någon ny smak som heter Satisfy My Bowl, "banana ice cream with caramel and cookie swirls & chocolatey peace signs".
Sjukt god, lite som Chunky Monkey fast ännu bättre. ♥
 
 

Oskarshamn!

Publicerat: 2015-02-14 | 16:01:27 i
Nu har vi i filmteamet varit i Oskarshamn i snart en vecka.
Idag nådde vi dessutom 200 slates! Kristina firade detta och visade sin dedikation genom att skriva "200" i pannan med spritpenna.
Idag filmar vi en scen som utspelar sig på Barnens Dag, mycket barnstatister, mycket spring. Vissa i crewet tog tillfället i akt att få ananas-ansiktsmålning.
Jag börjar bli väldigt entusiastisk inför seriens slutresultat. När vi sitter och klipper kan jag bara tänka på hur det kommer bli när allt spelas upp i rätt ordning, med synkat ljud, grading och så vidare. Pepp.

På måndag är vår första (och enda) day off, så på söndag verkar alla passa på att bli fulla. Redan idag är det spring till systemet. Själv har jag inga pengar, men det blir nog kul ändå.

Glad alla hjärtans dag förresten!

Här kommer lite bilder från veckan. Kassa, suddiga, för stora osv osv, men skit samma.


Tfw spriten inte funkar

Publicerat: 2015-02-07 | 14:42:57 i Livet
Hej!
Har varit lite dålig på att uppdatera känner jag, so here we go.
 
Konserten var såklart bland det bästa som någonsin hänt. Som om jag ens behövde berätta det.
Jag och min syster stod ute i minusgraderna i en och en halv timme, och resten av publiken var fett dryg mot oss hela tiden. Men det glömde man snabbt när han kom ut på scenen och började samla ihop alla strumpor han fick kastade till sig, haha.
Någon hade tagit en Sverige-flagga, limmat på ett stort G i rosa flufftyg (Lola Lovesu) och skrivit "We missed you" på det gula korset. Han höll den runt sig som en mantel och sprang omkring med den. It was beautiful.
 
Igår var det fest hos Keeks. Jag drack nästan en hel vodkaflaska, men blev ändå inte särskilt full. Det förväntade jag mig inte, ibland kan jag dricka tre Elk och fnittra som en idiot, och ibland kan jag ta tio shots på rad utan att känna någonting.
Nåväl. Det var en högljudd kväll. Alla andra verkade väldigt fulla, så jag hade kul även om jag var hyfsat nykter.
Jag höll upp Lovisas hår och smekte henne på ryggen när hon kräktes. Hela kvällen/natten gick hon runt och berättade både för mig och för alla andra hur söt och snäll jag är.
Hade lite extra tid innan festen, så det slutade med att jag bytte om och fixade håret och skit. Fick instant reaction när jag kom dit, och alla som la märke till det tyckte att det var jättefint.
Det jag gjorde var ju då att flippa över typ allt hår på ena sidan av huvudet, puffa upp det som en scene whore också hade jag strumpbyxor (brukar aldrig ha det) och rosa strumpor (mitt enda rosa plagg).
Sen sov jag med kläder och smink på, så nu är det lite förstört, men jag har inga bilder från igår och ett blogginlägg utan bilder är ju inte särskilt kul.
 

Obvious sock enhancement photoshop is obvious.
mEN LIKSOM!!! Rosa never happens för mig, så, eh, ah.
 
Sen när Lovisa behövde gömma sig för sin stalker, och Kristina inte kände för att spendera natten i sitt nedspillda, flask- och burkockuperade, ciggstinkande rum så bestämde vi oss för att ha en sleepover i mitt rum. Jag spelade Håkan Hellström på låg volym tills de somnade (Håkan Hellström för Keeks och Lovisa är som Gerard Way och Kings Of Leon för mig). Det var jättemysigt att vakna, alla tre på rad, att bara ligga där och snacka.
Lite senare kom Carolina också in. Vi gjorde bacon i min nya oinkoink och åt chips som vi köpte av Jonatan natten innan. Sen bestämde vi oss för att senare ikväll ska vi dra till Lärbro eller någonting och köpa pizza, sedan åka tillbaka och kolla på Melodifestivalen i studion med Sofie och några fler. Det blir nog kul.
 
Imorgon drar vi till Oskarshamn på inspelning! Är lite orolig dock, för jag har inte fått någon som helst info angående någonting. Om det inte hade varit för general smalltalk med Lovisa så hade jag inte ens vetat att vi skulle åka den här veckan. Undrar hur produktionsledarna tänkte där. Man måste ju veta hur mycket man ska packa, när man ska gå upp imorgon, man behöver såklart en båtbiljett. Alltså va.
 
Det är tur att jag inte alls är bakfull, för idag ska jag gå till studion och göra de dailies som jag sket i att göra igår, eheh. Nä, men, det sket sig väldigt mycket på grund av att de slarvat med klappan, igen, så både jag och den andra DIT:n, Linus, tyckte att vi kan fan inte jobba under så här mycket stress, och det var helt enkelt inte okej att lägga så här mycket skit på oss på en och samma dag. Varför måste vi alltid fixa deras misstag liksom. Dessutom hade jag ju ett flertal planer för kvällen igår, så... Ja.
 
Jaja, det var väl allt. Peace.

Ah, livet

Publicerat: 2015-02-02 | 23:33:00 i Livet
Imorgon smäller det! Jag och min lillasyster kommer, efter att ha fangirlat i tio år, få se Gerard Way med egna ögon!
Alltså åh, baby. Vi ses imorgon och jag kan knappt vänta.
 
 
Det känns bra nu. Det känns som att jag faktiskt har ett liv.
Serieproduktionen på skolan har dragit igång, stressen strömmar in. Den där kompisen som försummade mig och sedan återkom vill höra om allt drama i klassen, vilket gör mig glad, då vi inte umgåtts på hur länge som helst. Jag sitter hos pappa, röker inomhus, väntar på morgondagen. Då ska jag och min syster dra till Täby Centrum och gå omkring, sedan dra till RECAB och förmodligen bara fika i flera timmar, sedan dra till Fryshuset och vänta otåligt på att vår (eller iallafall min) gud kommer ut på scenen. Sen ska vi hem, sitta och prata om det hela tills vi somnar, och sedan åka bil och båt och buss och mysa under morgondagen.
*förväntansfull suck*
 
Idag var jag och firade min storasysters 23-årsdag i tatueringsstudion. Eftersom det inte var läge för mamma och mina systrar att träffa mig på min egen födelsedag, så fick även jag födelsedagspresenter.
Jag fick The Sims 4, SteelSeries The Sims 4 Gaming Headset (som jag velat ha i säkert ett år nu!), ett års Spotify Premium och någon sorts plastlåda som man gör krispig bacon med i microvågsugn..?
 
 
Spännande att se om den funkar. Diggar det plastiga rosa. Fast namnet känns inte riktigt okej. Oink oink.

Konsert, tatueringar, choklad, 19 år!

Publicerat: 2015-02-01 | 19:18:14 i Livet
Idag har jag tvättat, städat, tagit ut sopor och lite liknande inför resan till Stockholm imorgon.
GERARD WAAAAAAY~ ♥ *fangirl squeeking followed by excited, shallow breathing and a thump*
 
Idag behövde Sofie, makeupartisten på EXIT-produktionen, någon att prova en av seriens bad guy-karaktärers tatuering på. Jag ställde upp, och tyckte det blev fett snyggt (skulle aldrig skaffa den som riktig tatuering, men det är bara för att jag inte är en tribal-människa liksom). Fast Sofie tyckte den var alldeles för smudged osv, osv. Inte lätt att vara perfektionist. Jaja, I like it!
 
 
Jag har suttit och käkat kex dränkta i Nutella i typ två timmar. Har lite munchies. Är lite nervös. Är lite stressad. Är väldigt trött. Har nog inte ätit så här mycket choklad under en vecka någonsin förut i mitt liv.
 
På tal om tatueringar, jag och min lillasyster har suttit och diskuterat tatueringar i typ två timmar. So there.
Jaja, jag har inte så mycket att tillägga. Jag är sjukt peppad inför konserten med min syster. Kommer bli en på gränsen till religiös upplevelse.
 
Just det, jag har fyllt år! Nu är jag nitton. Känner ingen skillnad. Men ålderskomplexen kommer väl tids nog gissar jag.
 
Bai!

Benji

Publicerat: 2015-02-01 | 02:41:00 i Livet
Kom nyligen hem ifrån Benjamins place, han går filmtvåan på min skola. Han är väldigt inne i sitt jobb och brukar aldrig vara med när vi andra på filmlinjen hittar på något tillsammans, men man märker ändå att han är skittrevlig och kul att prata med och sådär. Så jag och Lovisa bestämde oss för att ordna helgplaner med honom, typ lära känna honom lite bättre.
Lovisa hade tyvärr bakisångest och pallade inte följa med. Men Benjamin sa att jag gärna fick komma själv ändå, och internatet var så jävla dött idag, så då gick jag dit själv.
Jag hade jättetrevligt, Benji är en riktig old school ordentlig värd.
 
Jag hade förväntat mig att vi skulle laga middag tillsammans liksom, men när jag kom dit stod allt redan på spisen. Han hade gjort en så SJUUUKT GOD paella med svamp, räkor, broccoli, bönor, majs, jag vet inte vad, så galet gott var det. Sedan hade han dessutom gjort någon sorts brownies på svarta bönor med valnötter och havssalt. Herregud. Sikken kille alltså.
 
 
Jag hängde där i runt sju timmar tror jag. Vi kollade på första Harry Potter, spelade på en sån där grej med plastgubbar på pinnar som man snurrar?, kollade på KISS-intervjuer på youtube, spelade Guitar Hero/Rock Band (jag på gitarr, Benji på gitarr/sång), satt och snackade lite generally. Hade skitkul.
 

RSS 2.0