Koffeinkrasch

Publicerat: 2015-01-27 | 11:42:00 i Livet
Första inspelningsdagen på iskall location sammanfattad i en enda bild:
 
 

Flyt

Publicerat: 2015-01-27 | 08:22:01 i Livet
Tisdag 27:e Januari: första inspelningsdagen på EXIT-produktionen.
Tisdag 3:e Februari: jag och min lillasyster ser Gerard Way live på Fryshuset.
Tre minuter sedan: en vän som försummat min existens i över en månad pratade med mig igen och jag blev skitglaaaaad~
 
Och nu, tagga överflödigt kaffeintag och inspelning.
 

❅ ❄ ❆

Publicerat: 2015-01-21 | 17:36:10 i Livet
Nu för tiden jobbar jag hemifrån. Jag har temporärt övergett min roll som DIT/redigerare (mer eller mindre) eftersom det inte finns särskilt mycket för mig att göra pre-production under den titeln, och snarare svävat in på art-avdelningen. Jag har gjort 4 semi-funktionella fejkhemsidor som kommer att användas i serien, eftersom vi skulle bli tvungna att betala om vi skulle använt oss av Google, Facebook etc.
Jag har hittat på ett community som heter CAMP.com, jag har hittat på en sökmotor som heter Sleuth, jag har hittat på en forumsida som heter Skvaller (lite stulet ifrån Halebop-reklamerna), och jag har hittat på en Hemglass-liknande tjänst som först hette Licky men som nu heter Glassigt.
Mycket, mycket, mycket, mycket svårare och mer tidskrävande än man kunde tro, kan jag nämna. Men nu är jag äntligen klar. Typ.
Det känns ganska konstigt. Alla andra sitter i studion och jobbar antingen tillsammans eller bredvid varandra, och jag är hemma på internatet, sitter vid datorn i mitt rum och träffar endast andra människor på lunchen. Och då slutar det alltid med att alla pratar om jobbet ändå. Det är sjukt hur stressigt det har varit på senaste, eftersom vi ska börja filma nästa vecka och allt pre-prod måste vara klart tills dess.
 
Idag hade jag en ganska lugn dag, ändå. Hade några bilder att photoshoppa och uppdatera Sleuth med, men annars är jag praktiskt taget klar. Alltså, "i den här branschen", om jag nu får säga så, är man väl aldrig riktigt klar. Finns alltid något att förbättra, och det kommer alltid upp nya saker att göra hela tiden. Men, för stunden är det rätt lugnt för min del.
 
När det började mörkna idag så släckte jag alla lampor, drog upp rullgardinen som alltid (ALLTID) är nere, och insåg plötsligt; fyfan vad fint det är ute. Det har snöat, jättemycket. Bästa vädret på hela året faktiskt. Så det var lite mörkt, men ändå ljust nog för att man skulle kunna se allting. Gatlyktorna skulle väl tändas om ett tiotal minuter bara. Det slutade med att jag blastade två hela Kings of Leon-skivor på raken och la mig på ett par kuddar i fönstret och bara tittade ut i säkert en och en halv timme. För någon vars skelett börjar klia om jag inte har något att göra hela, hela tiden så var det konstigt att bara sitta där och inte göra ett skit under så lång tid. Men det var mysigt.
Sen tog jag en promenad ner till piren/kajen (?), där en räv sprang förbi bara några meter framför mig. Lite coolt.
 
Det är så jävla töntigt hur mycket jag älskar snö. Och att vara ensam på stora ytor. Och att vara ute när det är mörkt. Och när det lyckas bli helt tyst i huvudet, och man inte tänker på någonting.
Försökte få till det sistnämnda på kommando alldeles nyss, klart det inte gick. Ah.
 
Har börjat ge mig själv terapi i form av att sjunga jättehögt till bra låtar. Passar på, när jag ändå är hemma helt ensam hela dagarna och grannarna är i skolan och sådär. Väldigt befriande.
 
Men såklart är det en massa drama utanför dörren. Så blir det väl när man bor på ett internat. Eller när man bor på Gotland, punkt. Tycker det är jobbigt hur folk beter sig som att vi fortfarande går på högstadiet bara. Uhh.
 
Nu svävade jag iväg. Har skrivit en massa skit, och har ingen aning vad jag har skrivit om. NÅVÄL.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Spela något kanske? Gå till affären och köpa tröstätnings/stressätnings-grejer? Är nog bäst om jag är för lat för att spendera en massa onödiga pengar. Hmpf.
Jaja. Eh. Hejdå eller något. Jag älskar snö. That is all.

✂ ✂ ✂

Publicerat: 2015-01-17 | 01:24:43 i Livet
20mg OC, 25mg ON. Allt kliar och jag har olidligt tråkigt. Måste vara uppe till ca. 03:30 för att ge en jävla penna till SAD:en innan han sticker igen.
Jobbigt i skolan. Jobbigt hemma. Jobbigt i allmänhet, allt, hela tiden.
ORKAR INTE MED DEN HÄR SKITEN.

Depression, thou art a heartless bitch

Publicerat: 2015-01-12 | 13:23:47 i Livet
Känner mig så jävla deppig. Vet inte ens varför.
 
Jag sitter i skolans datasal, och ska egentligen göra klart en hemsida. Fast den är klar. Typ. Gjorde klart en hel hemsida, men den blev för ful, så jag gjorde en hel till. Den blev också ful, fast inte lika mycket. Tycker ändå att den borde vara bättre, men jag vet inte vad jag kan göra för att den ska bli det.
Jag vill inte stanna här. I datasalen, i skolan. Vill inte gå till studion där alla andra är, där jag skulle kunna få en ny uppgift. Jag vill inte gå hem, om jag gör det kommer jag bara att småäta tills det inte finns något kvar. Säkert flera tusen kalorier. Och då skulle jag behöva gå till affären, och det vill jag inte heller, och om jag gjorde det skulle jag bara köpa en massa tjockisskit som jag egentligen inte borde äta. Som igår, till exempel, då jag köpte 750 ml glass och en asäcklig ICA Basic chokladkaka. Åt upp alltsammans på någon timme.
Till frukost åt jag en massa frysta hallon, och fler blodapelsiner än jag lyckades hålla räkning på, förmodligen fler än fem stycken. Ville fortfarande fortsätta äta.
Jag vill inte äta, egentligen. Jag är inte hungrig. Inte ens sugen. Jag bara gör det liksom. Tröstäter? Det hjälper ju inte, så jag fattar inte varför jag fortsätter.
Det är nog därför jag inte vill gå hem. Därför jag inte gillar att vara hemma. Jag bara äter, helt utan anledning, också känner jag mig skyldig och fet i flera dagar efteråt.
Dessutom har jag inga pengar. Så om jag går hem och äter upp allt så kommer jag varken kunna köpa cigg eller mat för resten av månaden. Fast det kanske vore bra, jag vet inte.
Jag vill inte gå hem till mina klasskompisar heller. Den ena är en sån där som kan äta hur mycket som helst och har ändå ben smala som armar, som alltid har en massa choklad och skit hemma, och insisterar på att jag måste hjälpa henne att äta upp den. Vilket jag såklart säger nej till, men gör ändå. Den andra är en sån där som gillar att ha gemensamma middagar och myskvällar med hela tjejgruppen, så då äter man också en massa.
Jag vet inte var jag ska ta vägen. Det finns ingenstans dit jag vill ta vägen. Var jag än är och vad jag än gör så vill jag bara inte göra just det. Det finns inget jag hellre skulle göra, det finns bara en lång lista på allt jag inte vill göra.
Känner mig så jävla felplacerad. Vet inte vad fan jag ska göra av mig själv. Inget känns okej.
 
Imorgon ska jag åka till Stockholm i skolärende med en kille som jag inte står ut med. Vi ska ta bilen härifrån, så det blir en timme jag måste sitta precis bredvid honom. Sen ska vi ta båten, det blir tre timmar till som jag måste sitta precis bredvid honom. Sen ska vi ta bilen till något vandrarhem, vet inte hur lång tid det tar. Sen ska vi förmodligen äta middag tillsammans någonstans. Sen ska vi dela rum på vandrarhemmet, så både hela kvällen/natten och morgonen är vi tillsammans. Sen ska vi äta frukost tillsammans. Sen ska vi till jobbet, och spendera hela arbetsdagen samt lunchen tillsammans. Sen ska vi väl äta middag igen. Sen ska vi åka tillbaka till båten, åka båt i tre timmar, och åka en timme bil.
Mer än ett helt jävla dygn med mer eller mindre en meters mellanrum till den här personen som går mig så jävla mycket på nerverna.
Och det är inte som att det här var något frivilligt, så jag måste ju åka. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag orkar ju inte ens sitta ensam här i datasalen, och inte hemma heller. Så ska man ut och småprata med någon man inte tål i ett helt jävla dygn, samtidigt som man passar tider och stressar och betalar en massa pengar för måltider som man egentligen inte vill ha och arbetar med dyr kamerautrustning.
 
Vill bara slänga mig på golvet och gråta tills jag dör. Jag orkar inte. Jag har ingenstans att ta vägen. Finner inte tröst i ett skit.
 
Fast nu kollade jag min mail, och jag har fått det första meddelandet från Melanie på över ett år. Så nu blev jag temporärt lite glad. Eftersom jag på allvar trodde att hon hade begått självmord. Lät lite så i hennes senaste meddelande nämligen. Men icke. Vad skönt.
Men fortfarande. Mår piss. Och... Ja.

Hjärtligt glad för första gången på... hur länge?

Publicerat: 2015-01-06 | 15:41:00 i Livet
Jag rider på ett sånt jävla lyckorus just nu! (Okej, det kan vara oxyn, men bara delvis.)
För första gången i säkert hela mitt liv gjorde jag en lista på vad jag skulle handla, och handlade INTE ETT JÄVLA SKIT SOM INTE STOD PÅ LISTAN.
Jag är så jävla braaaaa. Och allt jag köpte var så jävla braaa. Allt känns så jävla braaa.
 
Är så jävla över chips. Köpte salladskål, och tänkte typ "ah men det här ser ju bekant ut, men hur smakade det nu igen?". Också drog jag av ett blad och bara... Dog, alltså, det är så jävla gott att jag orkar inte. Ville trycka i mig hela skiten.
Och surkål har jag nog inte ätit sen jag gick på waldorf-lågstadiet. Det är ju också så jävla gott! Varför slutade jag med det här, jag är ju fan i himlen liksom, kan äta ett helt kilo och det blir ändå bara typ 150 kcal.
Och brysselkål är också asgott, men det visste jag ju redan. Och broccoli.
 
Sen köpte jag Russian Earl Grey, smakar asbra. Sen köpte jag Green Tea Citrus, som jag inte provat än, men det vet man ju redan att det också smakar asbra. Tror jag kör på grönt/jasminte nästa gång, det är favvis.
För att vara lite mer frukost-ig, så köpte jag blodgrape och frysta hallon. Och kaffe.
 
Också till det magiska. Chiafrö, det vet väl alla vad det är vid det här laget.
Visste inte riktigt vad jag skulle göra med det, eller hur mycket jag skulle använda. Tänkte att "la jag verkligen 45 spänn på den här lilla jävla lådan? Innehåller ju nästan ingenting, vafan ärehär."
Tog en tesked chiafrö i en plastmugg, improviserade lite och hade i typ 1 dl kallt vatten. Rörde runt med min kaffesked. Det hände inte direkt något, tänkte att det måste nog stå och dra sig ett tag, typ som te eller groddar.
Tre minuter senare - BAAAM - 2 dl oljig, konstig, smaklös gelémojs som inte lämnar ett spår på skeden, bara svävar av, så jävla coolt.
Kan inte ens tänka mig alla möjligheter. Om man har i typ vaniljsocker så blir det vaniljslem. Om man rör ner det i havregrynsgröten blir det en fet portion vaniljgröt. Också är det ju tydligen sjukt mättande dessutom. Helt jävla magiskt. Kommer experimentera skiten ur de där fröna, och kommer säkert bli mer ruinerad på det än på min rökning som bara fortsätter trappa upp.
 
Nej, jag vet inte, jag bara... Känner mig så jävla glad över allt. Alla andra gånger jag kommit hem med matkassar fulla med hälsosamma grejer för 200 spänn så har det kanske funnits en enda grej som jag genuint tycker är god. Resten köpte/åt jag bara för att det är bra grejer, liksom. Också tänkte jag bara på hur mycket jag vill ha choklad/grädde/mikrolasagne/alla andra grejer jag halvhjärtat struntade i.
Men idag kom jag hem och bara, fan vad allt jag köpte är the shiiit, jag är the shiiit. Saknar inte ens mjölk, som varit min stora svaghet sen barnsben.
 
Känner mig jävlig yr och snurrig, och frusen, kanske för att jag fortfarande har lite oxy kvar i mig, kanske för att jag just gick 1 km i snön för att handla ascool mat, kanske för att jag glömde gå och lägga mig idag, kanske för att jag sitter här i bh och sockor och skriver, kanske för att jag är så glad att jag liksom råkar spänna hela huvudet hela tiden, kanske för att jag inte ens minns när jag senast åt någonting. Juste, Maxburgare mitt i natten. Usch. If I could tu-urn back ti-ime.~

Men, inte har man den lyxen att man bara kan dricka upp sitt te och gå och lägga sig. För imorgon är det skola, och jag har bokstavligt inga kläder som inte luktar snusk. Och tvättstugan är ju såklart fullbokad, så då måste man gå till skolbyggnaden och använda den tvättmaskinen/torktumlaren som tar dubbelt så lång tid på sig att göra allt (i jämförelse med internatets tvättmaskin/torktumlare alltså). UUUGH.
Utmattad och lack och bitter och glad och stolt över mig själv och snurrig och allt på samma gång och bara hjälp mig innan jag piruettar av någon mental kant.
Fan vad jag svor i detta inlägg. Jag vet inte hur man hanterar att vara glad, förlåt. Är inte van vid såna här feels.
 
In other news; idag rockar jag pornstar pigtails, kimono och feta ögonbryn.
 

Tjockis

Publicerat: 2015-01-06 | 04:46:00 i Livet
Jag imorse: Idag ska jag inte äta ett jävla skit.
Jag när jag kom hem till Gotland: Äter ett helt Greenmål + 1/3 Ceasarkycklingsallad som min syster inte orkade äta upp + Mocha Latte på Max
Jag när jag kom hem till internatet: Så många squats jag pallade, planking i 2-3 minuter, sitta i 90° mot en vägg tills jag ramlade omkull.
 
Försökte göra lunges också, men mina lår vägrade. De pallar ju ingenting, ugh.
Har dessutom tagit 20 mg OxyNorm + 20 mg OxyContin och när jag känner kicken från dem så tänkte jag dricka en halvliter saltvatten (oxy brukar alltid få mig att spy, men jag vill snabba på det hela, så jag tog dem mest för att saltvattenspyan ska bli mindre obehaglig).
Jag har bokstavligt ingenting hemma förutom salt, suketter och dextropur, så,
 
Inköpslista:
Kaffe
Grönt te
Svart te
Chiafrön om det finns
Frysta wokgrönsaker
Fryst brysselkål
Burktomat
Surkål
Salladskål
Frysta bär
Grapefrukt

Dagens intag (so far)

Publicerat: 2015-01-04 | 17:12:00 i Livet
12:40 2 stora glas vatten
          1 kopp kaffe
13:30 1 klunk Proviva (måste ju kolla om den nya smaken är god (ja, det är den))
          2 tuggummin
16:35 1 stort glas vatten
          1 kopp kaffe
20:15 1 stort glas vatten
          1 kopp kaffe
 
Imorgon drar jag tillbaka till Gotland. Då är det dags för produktion.
Funderar allvarligt på att gå till Kave och bara "ey, jag pallar inte så här mycket ansvar, kan jag få ett sämre jobb?" men det vill jag ju inte. Inte riktigt. Fast lite. Ehhh.

RSS 2.0