Hjärtligt glad för första gången på... hur länge?

Jag rider på ett sånt jävla lyckorus just nu! (Okej, det kan vara oxyn, men bara delvis.)
För första gången i säkert hela mitt liv gjorde jag en lista på vad jag skulle handla, och handlade INTE ETT JÄVLA SKIT SOM INTE STOD PÅ LISTAN.
Jag är så jävla braaaaa. Och allt jag köpte var så jävla braaa. Allt känns så jävla braaa.
 
Är så jävla över chips. Köpte salladskål, och tänkte typ "ah men det här ser ju bekant ut, men hur smakade det nu igen?". Också drog jag av ett blad och bara... Dog, alltså, det är så jävla gott att jag orkar inte. Ville trycka i mig hela skiten.
Och surkål har jag nog inte ätit sen jag gick på waldorf-lågstadiet. Det är ju också så jävla gott! Varför slutade jag med det här, jag är ju fan i himlen liksom, kan äta ett helt kilo och det blir ändå bara typ 150 kcal.
Och brysselkål är också asgott, men det visste jag ju redan. Och broccoli.
 
Sen köpte jag Russian Earl Grey, smakar asbra. Sen köpte jag Green Tea Citrus, som jag inte provat än, men det vet man ju redan att det också smakar asbra. Tror jag kör på grönt/jasminte nästa gång, det är favvis.
För att vara lite mer frukost-ig, så köpte jag blodgrape och frysta hallon. Och kaffe.
 
Också till det magiska. Chiafrö, det vet väl alla vad det är vid det här laget.
Visste inte riktigt vad jag skulle göra med det, eller hur mycket jag skulle använda. Tänkte att "la jag verkligen 45 spänn på den här lilla jävla lådan? Innehåller ju nästan ingenting, vafan ärehär."
Tog en tesked chiafrö i en plastmugg, improviserade lite och hade i typ 1 dl kallt vatten. Rörde runt med min kaffesked. Det hände inte direkt något, tänkte att det måste nog stå och dra sig ett tag, typ som te eller groddar.
Tre minuter senare - BAAAM - 2 dl oljig, konstig, smaklös gelémojs som inte lämnar ett spår på skeden, bara svävar av, så jävla coolt.
Kan inte ens tänka mig alla möjligheter. Om man har i typ vaniljsocker så blir det vaniljslem. Om man rör ner det i havregrynsgröten blir det en fet portion vaniljgröt. Också är det ju tydligen sjukt mättande dessutom. Helt jävla magiskt. Kommer experimentera skiten ur de där fröna, och kommer säkert bli mer ruinerad på det än på min rökning som bara fortsätter trappa upp.
 
Nej, jag vet inte, jag bara... Känner mig så jävla glad över allt. Alla andra gånger jag kommit hem med matkassar fulla med hälsosamma grejer för 200 spänn så har det kanske funnits en enda grej som jag genuint tycker är god. Resten köpte/åt jag bara för att det är bra grejer, liksom. Också tänkte jag bara på hur mycket jag vill ha choklad/grädde/mikrolasagne/alla andra grejer jag halvhjärtat struntade i.
Men idag kom jag hem och bara, fan vad allt jag köpte är the shiiit, jag är the shiiit. Saknar inte ens mjölk, som varit min stora svaghet sen barnsben.
 
Känner mig jävlig yr och snurrig, och frusen, kanske för att jag fortfarande har lite oxy kvar i mig, kanske för att jag just gick 1 km i snön för att handla ascool mat, kanske för att jag glömde gå och lägga mig idag, kanske för att jag sitter här i bh och sockor och skriver, kanske för att jag är så glad att jag liksom råkar spänna hela huvudet hela tiden, kanske för att jag inte ens minns när jag senast åt någonting. Juste, Maxburgare mitt i natten. Usch. If I could tu-urn back ti-ime.~

Men, inte har man den lyxen att man bara kan dricka upp sitt te och gå och lägga sig. För imorgon är det skola, och jag har bokstavligt inga kläder som inte luktar snusk. Och tvättstugan är ju såklart fullbokad, så då måste man gå till skolbyggnaden och använda den tvättmaskinen/torktumlaren som tar dubbelt så lång tid på sig att göra allt (i jämförelse med internatets tvättmaskin/torktumlare alltså). UUUGH.
Utmattad och lack och bitter och glad och stolt över mig själv och snurrig och allt på samma gång och bara hjälp mig innan jag piruettar av någon mental kant.
Fan vad jag svor i detta inlägg. Jag vet inte hur man hanterar att vara glad, förlåt. Är inte van vid såna här feels.
 
In other news; idag rockar jag pornstar pigtails, kimono och feta ögonbryn.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback