Buuu...

Publicerat: 2013-02-21 | 00:15:15 i
Det känns lite som att jag är allergisk mot allt i hela världen. Att vad jag än ser så blir jag skitsur, avundsjuk eller på annat sätt upprörd. Och de minsta saker som händer varje dag förstör mitt humör för flera timmar framöver.
EXHIBIT A: idag skulle jag steka något, och mor höll redan på med ugnen, så hon sa "jag sätter på spisen åt dig", och det gjorde hon. När jag väntat på att plattan skulle bli varm i tio minuter så ser jag att mor glömt att vrida upp timern på spisen (timern är som en säkerhetsgrej, om den inte är på så blir inga plattor uppvärmda).
Den där pyttelilla grejen som bara stal tio minuter av min livstid, som gick att åtgärda på trettio sekunder, fick mig ändå att sucka som om jag just trampat i en hög kattskit. Varför. Varför bryr jag mig om något så jävla obetydligt.
Orkar inte vara överkänslig längre. Det här är skitjobbigt.
 
Och nej, det är inte hormoner. Eller det är det säkert, men det har inget med att jag är tonåring att göra. Är så jävla trött på den förklaringen. Vad som än är fel så är det "säkert bara en tonårsgrej".
Har varit en överkänslig liten bitch sen jag var typ sex år, så nej, skyll inte på att jag är tonåring för fan.
 
Idag har jag inte gjort någonting.
Det gjorde jag inte igår heller.
Allt suger bara. Orkar inte ens förklara varför. Jag är inte ens säker på om jag vet varför.
 
Jag vill vara bra på något. Någon sport, så man kan gå och träna ibland. Något estetiskt, så man kan ha en liten stund för sig själv or some shit like that. Något roligt, så man kan öva på det utan att flippa ur.
 
Orkar inte. Hejdå. /sadsmileyface

Flippar ur

Publicerat: 2013-02-18 | 22:33:05 i
Nu är det så att jag är en inkompetent idiot som lyckas fucka upp även de mest vardagliga saker.
Jag tappade min mobil på bussen, och märkte det inte förrän jag kommit hem. Efterlyste den, men den hittades aldrig på bussen. Vilket betyder att antingen så flög den ut genom dörren på bussen på en av hållplatserna (mellan stan och hemma är det fyra mil. Försök hitta en vit mobil i snön någonstans på en fyra mils radie liksom) eller så såg någon på bussen den på golvet och plockade upp den som en passivt ondskefull liten fitta.
 
Oavsett så kommer jag nu inte att få tillbaka min mobil. Den är borta for good.
Jag hade typ 500+ bilder, och 150+ anteckningar i mobilen med såna där saker som man absolut inte får glömma. Det var därför man skrev ner dem i mobilen. Och nu är de alla borta, och jag minns inte ens hur viktiga de var. Med min vanliga tur så var de förmodligen jävligt viktiga.
Plus att jag skrev ner hundratals filmer i mobilen som jag antingen skulle se, eller som jag sett en enda gång och tyckte var bra, men som jag aldrig kom ihåg namnet på.
Och alla mina nummer. Mina nummer till folk jag inte kan kontakta på annat sätt än via SMS. Nu kommer jag ju aldrig kunna prata med dem igen.
Nu. Är. De. Borta. För. Evigt.
 
Kommer alltså aldrig kunna kontakta min barndomsbästis igen. Hon är tveklöst den #1 viktigaste personen i mitt liv. Och nu kan jag inte ens berätta för henne att min mobil är borta. För hon har ju inte facebook, eller instagram, eller tumblr, eller twitter, en mailadress har hon säkert men den har ju inte jag eftersom att jag aldrig mailar folk, jag hade skickat ett brev om jag hade minsta aning om vad hennes adress är, och for all I know så kan hon ha flyttat sen senast jag var i hennes lägenhet (och därmed visste att hon bodde där).
 
Jag bryter ihop, jag orkar inte..!
Vill inte ha en ny mobil. Eller, jo det vill jag väl. Men jag vill inte behöva leta reda på en ny mobil att köpa. För det är så jävla jobbigt ok.
 
Vill urinera på den jävel som var så dum i huvudet att han/hon ser en mobil på golvet av en buss och plockar upp den. Jävla fittskalle, asdfghjk!
 
Är sur. Och sjuk. Och jag är för utmattad av mitt eget snörvlande och andning genom munnen att jag inte orkar spela videospel. I vanliga fall hade jag suttit med facebook i mobilen och pratat med någon. Men om jag ska göra det nu måste jag logga in på datorn. Och då måste jag sitta upp. Och skriva på tangentbordet. Och kan inte ligga på en skön kudde under en mysig filt. Nej.
 
Life, varför hatar du mig.
Hatar dig också. Gå och dö, ditt ollon :c

* = Alla hjärtans dag

Publicerat: 2013-02-14 | 21:05:00 i
Idag har jag:
  • ätit sushi i min systers studio
  • köpt två askar geléhjärtan
  • kollat på en Sims 3 livestream
  • inlett ett temporärt lesbisk förhållande med Melanie så att vi slipper vara singlar på en dag som denna
  • haft möte med min mentor och SYV-konsult
  • inte rökt en enda cigg
Innan dagen är slut tänkte jag:
  • duscha
  • se på en rom-com-film i *AHDs ära
  • skicka lite kärleksfulla sms till folk jag orkar prata med
  • skjuta mig i huvudet and be done with it
Imorgon ska jag:
  • ångra att jag var för lat för att duscha idag
  • ångra att jag stannade uppe så sent för att se en jävla rom-com
  • ångra att jag åt upp båda askarna med geléhjärtan helt själv
  • träffa SYV igen/ansöka till gymnasiet
  • ha extralektion i Fysik, och det kommer gå åt helvete
  • leta efter vad jag fick för betyg på SO-provet
  • möjligtvis skriva ett bättre inlägg än detta som bara består av några små listor
Men för att se på saker från den ljusa sidan; sushin var skitgod iallafall.

High School

Publicerat: 2013-02-10 | 12:03:31 i
För några dagar sen (tror jag, har ingen tidsuppfattning) var det nationellt prov i svenska, del C.
Jag tror inte att det jag skrev blev så bra, men jag skrev elva sidor. Så det borde man ju få lite cred för iallafall, eller hur? (っ-)っ , 
 
När det var del A så visste jag inte att det var prov, så det missade jag. När det var del B så försov jag mig, och missade bussen med två minuter.
Men del C. Nu jävlar alltså.
Skäms som fan över det jag skrev. Det blev så pinsamt dåligt, herregud.
Jag drog ut på tiden som fan story-time, så att det blev typ två minuters läsning real-time per sekund i historien. Så väldigt mycket rambling i historien alltså. Sen ropade ju läraren ut att det var 45 minuter kvar på provet.
Fick panik som fan, eftersom att historien inte hade kommit någonstans sen början över huvud taget. Wrappade upp det hela med en patetisk överrasknings-reunion med huvudpersonens syster som hon inte sett på ett tag.
Fyfan vad dåligt det blev. Jag vill göra om provet. Fuck my face.
 
Blev typ såhär, för de som inte orkade läsa/förstod det där konstiga jag skrev ovan:
  • En tjej sitter i ett badrum, en spegel gick sönder
  • Hon funderar på hur hon ser ut
  • Hon funderar på sin barndom
  • Hon funderar på sin framtid
  • Hon funderar på sin syster
  • Hon sitter och är emo
  • Hon funderar på varför hon suger
  • Någon kommer in i badrummet?!
  • DET ÄR HENNES SYSTER, OMG SÅ OVÄNTAT, HERREGUD
A for zero grammatical errors. F for everything else.
 
Förresten börjar det här med att vara svensk och singel bli riktigt tråkigt.
Dessa tankar uppstod såklart efter att jag kollat på ett Awkward-maraton. Eheh.
Jag vill också gå på (i?) High School. Och gå på bal med någon sportfåne jag har spanat på, som bjuder mig på något originellt rom-com-vis. Och ha en balkong från mitt rum där folk kan knacka på och få mig att känna mig som Rapunzel. Och få en årsbok när man går ut skolan. Och få köra bil när man är sexton. Och ha en skittjejig blogg där jag bara skriver om saker som jag bryr mig ett skit om, och om någon ens skulle läsa den och skriva kommentarer skulle jag förmodligen bli creeped out och göra den privat.
Nämen vänta, det har jag ju, yay.
Förutom att min är ganska ful, också skriver ju Jenna på ett fint sätt, typ. Och jag bara skriver som om jag pratar med någon som inte stör sig på "asså, bah, typ, liksom, jag bah va, osså bah öh". Ugh.
 
Fast vi ska ju faktiskt ha en bal på min skola snart.
Men det är skillnad. För jag ska gå med min vän, som är en flicka, och leka lesbisk. Inte någon sexig kille som alla andra önskar att de fick gå med. Mest för att det inte finns några snygga killar på min skola.
Eller. Finns väl, kanske, två som är normalsnygga. Men det är ju inte alls samma sak, eller hur.
Plus att min skola inte är lika stor som ett High School, så det kommer vara ungar från sjuan och åttan där. Patetiskt. Fast egentligen är det patetiskt att ha nior där också. Vi är också för små för att ha bal. Hela skolan är bara wannabes egentligen. Shit.
 
Jag vill vara lika tjejig som Jenna. Men ärligt talat känner jag mig helt utom mig själv om jag har på mig ett enda plagg med lite färg. Förutom mörka färger. Typ mörkblått, och mörkgrönt. Fast då måste de vara jättemörka.
Jag vill ha ett tjejigt rum, med ljusslingor, och foton på alla jag känner, och fluffiga kuddar, och en garderob. Istället för mitt lilla place. Med en soffa. En madrass. En TV. En dator. En micro. En läskkyl. En hög med kläder på golvet. En infravärmare. Alltsammans i monotoniska färger.
Jag vill kunna ha klänning på mig utan att vilja låsa in mig och vänta på att kvällen ska vara slut. Inte för att jag tycker jag ser förjävlig ut, vilket jag bara tycker ibland. Men för att när jag på något sätt ser feminin ut, så känner jag mig så jävla utstirrad. Även om ingen kollar. Vill bara ta på mig ett par byxor liksom, sheesh.

Fashionnn

Publicerat: 2013-02-05 | 21:49:00 i
Edit: Jag har fyllt år, visste ni det? Nu är jag sjutton! Känner ingen skillnad hittills.
 
Idag gick jag och Måna runt på stan lite grann. Ingen av oss köpte något förrän vid sista stopp: Carlings!
Jag hittade en mörkgrön/grå kofta som var skitmysig. Den fanns inte i min storlek däremot. Fanns bara XL. Killstorlek. Vilket är typ XXXL i tjejstorlek.
But I don't mind. Ärmarna är 25cm för långa, men det gör den desto mysigare, jag är nöjd. Halva priset var det också. *wink*
 
Onödigt redigerad bild bara för att jag fastnade på pixlr:
Man ser inte så mycket, men det är egentligen för mörkt för att ta bilder så käft ok.
 
Imorgon har jag nationellt prov i Svenska, del B, läsförståelse.
Hatar det. Man sitter och läser i en timme, jobbigt redan där eftersom att jag blir så lätt rastlös och ofokuserad när jag läser något alls över huvud taget. Sen ska man svara på en massa frågor gällande detaljer ur texten som man inte förstod var viktiga nog att lägga märke till, så man minns ingenting av det man just läste.
Skit. Kommer inte gå bra.
Jag har ett meritvärde på 145 just nu. Det är ju inte tillräckligt på långa vägar, enligt mina egna krav.
Om jag får godkänt i Fysik (F), Musik (inget betyg) och Kemi (inget betyg), och får upp mitt mattebetyg (E) till C så blir jag nöjd.
Min mattelärare påstår att jag har potential att få A i matte. Fast jag har E nu. Jag ba. Va. Sluta.
Att jag har F i gympa och Tyska skiter jag fullständigt i. De ämnena skulle jag inte bry mig om om jag så fick betalt för att prestera bra.
 
I helgen kanske det blir fest, hos Linus eller Markus eller Lukas eller vad fan han nu hette. Det blir kul (om det blir något alltså).
Imorgon ska jag sticka ner till min storasysters tatueringsstudio och snacka om bläckfisken jag ska skaffa på vänsterarmen. Förhoppningsvis orkar/har hon tid att skissa ihop något för mig att se fram emot, hihi.
FRÅGAN ÄR: ska bläckfisken ha blå, lila eller rödrosa toner..? Svårt.

RSS 2.0