Eh

Publicerat: 2014-06-15 | 12:17:00 i Livet
Sitter här med kliande ådror och väntar på ett meddelande.
Mitt liv har nog nått sin höjdpunkt av tristess. Det är som att jag är pårökt, och varje gång jag tittar på klockan så har den vridits fram fyra timmar, men för mig känns det som att det bara gått en minut eller två.
Samma sak när jag somnar. Jag somnar klockan 02 kanske, vaknar klockan 09, sträcker mig efter mobilen, och på den skärmen står det att klockan är 11. Sen sätter jag på datorn så att den ska hinna komma igång medan jag gör kaffe, och när jag kommer tillbaka är klockan 13. Sen kollar jag min facebook, då är klockan plötsligt tre på eftermiddagen. Jag tar en cigg, och det tog tydligen två timmar det med.
Suck. Allt är helt upp och ned.
 
Igår var det svinkallt, idag är det skitvarmt. Igår hade jag munchies i säkert tio timmar i sträck, idag åt jag ett ägg och kräktes upp det direkt. Facebook påstår att jag har fem olästa meddelanden, men när jag ser efter hade jag inga alls. Ena sekunden har jag tofflor utan strumpor, nästa gång jag sneglar på mina fötter har jag strumpor men inga tofflor, även om jag inte har något minne av att jag satte på mig strumpor.
Vad fan är det här.
 
drugsruleeverythingaroundme:

D.R.E.A.M. - Drugs rule everything around me

Försöker underhålla mig själv

Publicerat: 2014-06-12 | 01:36:00 i Livet
Idag (tekniskt sett igår) var det skolavslutning. Jag gav min svenskalärare en stålpenna samt grönt bläck, han rodnade lite till och med. Det gjorde mig riktigt glad.
 
Ikväll gick jag på bio och såg A Million Ways To Die In The West (Seth MacFarlanes nya) med min lillasyster och Molly + hennes bror. Den var riktigt rolig, men inte särskilt nytänkande, men så brukar det ju vara med komedier.
 
Nu knäpper jag min tredje cider, har tagit 30mg OxyNorm (hade inte mer, snyft) och ska kolla på The Heat.
Försöker hitta någon att prata i telefon med också, är lite på det humöret. No luck so far.
 
I sommar planerar jag att hänga med Alice här på Gotland, hälsa på Alice i Göteborg, hälsa på Lorena och Johan i Gävleborg och ta körkort. Går väl inte sådär skitbra med körkortet hittills. Men det ska jag väl klara av (sagt i hoppfullt men tveksamt tonfall)!
 
Har dessutom blivit tokgalen i en låt. Lyssnar på den både före, efter och under allt jag gör.
 
"And though I know
Since you've awakened her again
She depends on you, she depends on you
She'll go alone
And never speak of this again
We depend on you
We depend...
(I'll depend)
On you"
(Porter Robinson - Sad Machine)

♥ Sunshine girls ♥

Publicerat: 2014-06-09 | 00:43:00 i Livet
Här har ni förresten en sönderredigerad bild från när jag och Izza besökte ängplaneten.
 
 

nope nope nope nope nope

Publicerat: 2014-06-09 | 00:08:00 i Livet
När man är mitt uppe i en fasta (typ) och ber sin mamma att köpa Cola Light också kommer hon tillbaka med vanlig Cola:
 
image
 
In other news, de senaste två dagarna har jag ätit ca. 12 kapslar Hunger Control, någon halv tesked söndermosade havregryn (smaksätter vattnet med det, faktiskt ganska gott), två koppar kaffe, countless suketter, countless deciliter vatten och nu på kvällen hade jag ett litet sammanbrott i form av en grönsallad från Max (visst, bara en grönsallad, men eftersom den är från en hamburgerrestaurang så vet man ju aldrig hur grön den egentligen är).
 
In other, other news har jag pluggat skitduktigt idag, heja mig.

RSS 2.0