Sötsug

Publicerat: 2013-01-09 | 20:15:00 i
Igår hängde jag med Måna hem efter skolan med Emma. Vi var alldeles för högljudda på bussen, och Måna skrek hela tiden om hur packad Emma var (fast det var hon ju inte). Också lyssnade vi på någon låt om att mjölka kossor. Eh.
När vi kom hem skred vi direkt till verket. Jag ritade några stenciler på stjärnor som Emma skulle ha under magen/mellan höftbenen/pelvishöjd. Måna och Emma turades om att tatuera. Till slut blev de bara klara med den ena stjärnan, men den blev riktigt fin. Sen åt vi chokladpudding.
 
 
Sen skulle vi följa med Emma en bit till busstationen från Linds, vilket enligt en tjockis som mig är ganska långt, och det slutade med att vi följde med hela vägen, haha. Fast på vägen hem igen så spanade vi in ett hus som vi skulle ägga. Så det ska bli kul.
 
Jag sov över. På morgonen när vi väntade på bussen så bestämde sig Måna för att skita i skolan. Också frågade jag om jag fick hänga hemma hos henne ett tag till. Det fick jag, så därför sket jag också i skolan. Så vi låg och sov i soffan och kollade på tv i ett par timmar. Det var mysigt. Sen kokade vi för mycket pasta och kollade på en Rom-Com!
Bästa onsdagen på ett tag, kan man väl säga.
Dessutom har vi bestämt att vi ska dra hem till min privata lilla "etta" och ha roligt någon gång. Så det blir väl kul det med.
 
Måna fyller år om några dagar. Har ingen present. Undrar vad hon vill ha?
 
Mitt Sims funkar fortfarande inte. Tar livet av mig. Orkar inte.
 
Nu blir det kylskåpsjakt. Ska ut i köket och proppa i mig allt jag hittar som innehåller socker. Varför inte en hel chokladtårta.
Edit: Blev en bit sockerkaka, ett glas mjölk och granatäpple. Nice. ♥

Jan. 07, 2013

Publicerat: 2013-01-07 | 22:31:00 i
Sitter här och skriver i mobilen (pain in the ass).
Känner mig väldigt hängig och apatisk, allt pga. att mitt Sims inte fungerar.
Jag är allvarlig. Sims är pretty much mitt livs enda glädjeämne. Eller snarare hela Simblr-communityn. Eller. Först var Sims helt okej. Sen kom jag in i att vara Simblr. Det ledde till att Sims blev roligare. Sen tog det över mitt liv, haha.
Och nu går det inte att spela. Och jag blir ledsen på riktigt. Är på den nivån att jag vill dedikera hela mitt liv i några månader åt att fixa det. Inte gå till skolan och vara uppe hela nätterna. För att återuppliva min älskling. Jag är patetisk. Hjälp.
Skolan återupptas, eller vad det nu heter, imorgon. Jag vill inte. Vill aldrig gå till skolan igen. Vill spara mina krafter till när man måste jobba för att överleva, det är ju då det räknas. Och ja, okej, min logik spricker ju lite där, eftersom man tjänar mer om man får ett bra jobb som kräver en bra utbildning osv. men KOM IGEN, NI VET VAD JAG MENAR. k.
Jag har köpt två tröjor. Kanske lägger upp bilder någon gång.

Spam, spam, spam

Publicerat: 2013-01-01 | 23:50:00 i
Idag drabbades jag av ett sånt där spam-virus. Eller om det kanske bara kallas "spam".
En fullscreen-reklambanner för något fult onlinespel, där man födde upp vikingar eller något sånt, öppnade sig själv i nya flikar med ca. femton sekunders mellanrum. Där kan man snacka om instastress.
Besegrade den med en blocka-HTML-plugin för Firefox. Whee.
 
Lyckades göra dagen till ännu en "modda mitt Sims hela dagen och inte spela förrän sent på kvällen även om det inte var planerat att sluta så"-dag. Har för mycket moddar. All these glitches, man. Fast för att se på saken från den ljusa sidan så är mina Simmar fett sexiga.
Funderade på att länka till min Simblr så att jag kan sluta vara tråkig i mina blogginlägg, och samla allt Sims-relaterat på samma ställe, men det vill jag inte göra förrän det går lite bättre för mig, haha.
 
Idag var en sån där dag då jag kände att, "fuck it, kör pyjamasbyxor hela dagen". Tyvärr var det samma dag som min bror tog med sig en kompis hem. Lite patetisk känner man sig då. Äter middag med sin brors kompis i pyjamas...
Detta fick mig såklart inte att ta på mig ordentliga kläder senare, dock. När jag väl skämt ut mig kan jag väl lika gärna ta det som det kommer, istället för att väja in på fruktans väg och ge in för grupptrycket! Jag vet inte vad jag snackar om.
 
Men det var väl allt. Har egentligen inget att skriva om. Så. Nu slutar jag skriva. Hejdå.
Slänger in en bild för syns skull.
Fick detta hjärtvärmande meddelande idag. Dog nästan. Mih. ♥

RSS 2.0